Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Olie voor systemisch werken kopen

Olie voor systemisch werken kan je kopen bij De Groene Linde om effectief en doelgericht aan de slag te gaan met je persoonlijke en professionele uitdagingen. Systemisch werken is een therapievorm waar wordt uitgegaan van het feit dat wij allemaal deel uitmaken van een systeem, een groep, zoals bijvoorbeeld jouw familie. De olie voor systemisch werken bestellen biedt jou tijdens een familieopstelling de ondersteuning die je nodig hebt.


Gratis verzending vanaf €30,-
Voor 13u00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Gericht advies bij klachten

Ontdek de voordelen van olie voor systemisch werken en verbeter de balans in je relaties!

Aan de slag gaan met een olie voor systemisch werken

Bij ons kan je olie voor systemisch werken kopen. Het product is een mengsel van diverse oliën, bijvoorbeeld olie van zwarte spar en citroenolie. De geurfrequentie is ideaal voor gebruik tijdens familieopstellingen, het verwerken van trauma’s, en het beter begrijpen van je plek binnen je familie of sociale kring. Het helpt je om de energie tussen jou en je familieleden te harmoniseren en balans te vinden in je relaties. Deze verbindingen kunnen van invloed zijn op het verleden en het heden, maar ook op de toekomst. Je kan de basisolie voor systemisch werken bestellen als auraspray, etherische olie of roll-on, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de situatie waarin je de olie wilt gebruiken. Je kan de geur ook blijven gebruiken na een sessie om je te ondersteunen bij het doorbreken van bepaalde patronen binnen de familie.

  • SALE

  • Bestel dit product bij ons

    Of je nu een particulier bent die op zoek is naar balans en helderheid, of een professional die de voordelen van deze krachtig product wil inzetten in je praktijk, bij ons kan je eenvoudige de olie voor systemisch werken kopen. De producten met enkelvoudige oliën zijn speciaal samengesteld om je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Je kan eenvoudig de olie voor systemisch werken bestellen via onze webshop, in onze fysieke winkel in Heiloo of bij een verkooppunt in de buurt.

    Onze All Day Blends

    Heerlijk, een geurlijn speciaal voor dagelijks een lekker geurtje in huis! Deze blends zijn echt geweldig om in de diffuser aan te zetten om een fijne sfeer in huis te halen.

    Bekijken
    De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9712 reviews.