Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Remediespray

Een remediespray is een veelzijdig product dat je eenvoudig koopt bij De Groene Linde. Elke remediespray bevat vier of meer remedies die zijn afgestemd op een specifiek thema. Onze diverse varianten helpen je om je welzijn te verbeteren en je doelen te bereiken. Dankzij het gebruik van een remediespray, profiteer je van de krachtige werking van deze zorgvuldig samengestelde mixen.


Gratis verzending vanaf €30,-
Voor 13u00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Gericht advies bij klachten

Ontdek de kracht van onze remediespray en bevorder welzijn en balans in je dagelijks leven!

Remediespray die je op elk moment kan gebruiken

Onze remediespray is ontworpen voor gebruik op elk moment dat je het nodig hebt. Hoewel remedies oorspronkelijk zijn bedoeld om in te nemen, hebben we gemerkt dat het om je heen spuiten van deze remedies ook zeer effectief is. Daarom bieden wij nu diverse remediesprays aan. Je kan deze sprays naast elkaar gebruiken en op ieder gewenst moment toepassen. Spuit de spray over je heen en neem even de tijd om de nevel volledig op te nemen. Kies bijvoorbeeld voor een spray die je beschermt, je zelfliefde versterkt, of voor een cleansing of grounding ervaring. Als je niet houdt van etherische oliën op zich, is een remediespray wellicht wat voor jou.

  • Bekijk ons aanbod en bestel de gewenste spray

    Bestel vandaag nog je remediespray en ontdek de voordelen van dit krachtige en veelzijdige product. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke ondersteuning of een aanvulling voor je praktijk, bij ons vind je altijd de juiste oplossing. Onze sprays zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop of te koop in onze winkel in Heiloo. Daarnaast kan je ook andere producten, zoals geurlijnen, bij ons kopen.

    Onze All Day Blends

    Heerlijk, een geurlijn speciaal voor dagelijks een lekker geurtje in huis! Deze blends zijn echt geweldig om in de diffuser aan te zetten om een fijne sfeer in huis te halen.

    Bekijken
    De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9714 reviews.