Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Helende composities bestellen

Producten uit de lijn helende composities bestellen bij De Groene Linde betekent kiezen voor natuurlijke en krachtige artikelen die je welzijn ondersteunen. Met onze geurlijn helende composities investeer je in natuurzuivere oliën en sprays die je helpen om emotioneel en spiritueel in balans te blijven.


Gratis verzending vanaf €30,-
Voor 13u00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Gericht advies bij klachten

Ontdek onze helende composities en creëer een serene en harmonieuze sfeer in elke ruimte!

Producten uit de lijn helende composities bestellen

Bij ons kan je producten uit de geurlijn helende composities bestellen. Wij bieden deze aan in de vorm van etherische oliën of aurasprays. Deze producten zijn perfect om te gebruiken in een geurverspreider of om eenvoudig rond te sprayen. Onze helende composities zijn zorgvuldig samengesteld om specifieke thema’s aan te pakken, zoals verbinding met moeder aarde voor een gegronde levenshouding of de dolfijnencompositie voor ondersteuning bij verlies en rouwverwerking. Gebruik de producten uit de lijn helende composities om je persoonlijke ruimte te verrijken en je geestelijke gezondheid te bevorderen.

  • SALE

  • Bekijk ons assortiment en bestel direct

    Wij bieden diverse producten aan in de lijn helende composities die je eenvoudig kan bestellen. Of je nu op zoek bent naar een enkel product om een specifiek aspect van je gezondheid te bevorderen, of liever kiest voor een complete set om een breder effect te bereiken, bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Koop de producten vandaag nog in onze webshop of winkel in Heiloo en verbeter je welzijn op een natuurlijke manier.

    Onze All Day Blends

    Heerlijk, een geurlijn speciaal voor dagelijks een lekker geurtje in huis! Deze blends zijn echt geweldig om in de diffuser aan te zetten om een fijne sfeer in huis te halen.

    Bekijken
    De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9712 reviews.