Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Beoordeel: Valeriaan

Valeriaan

Flesje etherische olie 10 ml Valeriaan van De Groene Linde

"Ik ontspan je als je zenuwachtig bent"

  • Latijnse naam: Valeriana Officinalis
  • Land van herkomst: Polen
  • Winning: Stoomdestillatie

Gebruik de olie uitwendig en nooit oraal. Niet innemen! Dit kan je doen met tincturen die te koop zijn bij de drogist.

Mensbeeld

Het Valeriaan type moet kalmeren. Hij is uitgeput van alle emoties en drukte van het leven, hij is overprikkeld en reageert dit op een botte manier af op zijn omgeving. Het Valeriaan type heeft als uitdaging om alle input van de dag te verwerken, tijd te nemen voor zichzelf en goed op zijn energetische gesteldheid te letten. Door Meditatie, Yoga of Wandelen in de natuur kan hij goed tot rust komen.

Psychisch

De olie wordt gebruikt om gronden en je te verbinden met de aarde, hierdoor komen malende gedachten tot rust. De energie kan vanaf het hoofd weer naar de rest van het lichaam stromen wat als innerlijke rust wordt ervaren. Ze ontspant de zenuwen en brengt kalmte in lichaam en geest. kan ontstaan.

Spiritueel

Door de grondende en kalmerende eigenschappen kan je deze olie goed gebruiken tijdens meditaties. Ze geeft je de rust en maakt je minder gespannen als je je over wilt geven aan de Goddelijke leiding van de Lichtmeesters. Zo sta je beter open voor hun leiding en advies.

Affirmatie
Ik ben klam en ontspannen

Lichamelijk

Valeriaan heeft een gunstige invloed op de slaapfuntie door de ontspannende werking van deze olie.
Als je veel spanning ervaart tijdens bijvoorbeel een examen of test. Valieriaan heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel.

Mengt goed met

Patchouli, Grove Den, Atlasceder, Mandarijn, Rozemarijn, Lavendel, Sinaasappel, Grapefruit

Chakra's

Basischakra en Zonnevlecht.

Kristallen

Agaat, Amazoniet, Hypersteen, Groene Aventurijn, Morganiet en Mosagaat.

Contra-indicatie

Matig gebruiken, kan overgevoeligheid veroorzaken. bij gebruik gedurende een langere periode kan de rustgevende werking in het tegendeel omslaan en er kan gewenning ontstaan.

 

Lees meer
Digitaal Info Gidsje

Bekijk in het digitale boekje de gebruiksinformatie voor de Baby’s en Kinderlijn. Druk op “lees meer” en druk vervolgens op het knopje rechts onderin om het beeld te vergroten. Mocht je aan de hand van het boekje nog vragen hebben dan horen we het graag.rnrn

Veilig gebruik

Het is voor ons belangrijk om onderstaande gezondheidswaarschuwingen (conform Europese wetgeving) toe te lichten. Wij willen dat jij de olie veilig en met vertrouwen kan gebruiken.

Deze veiligheidstekens moeten op vaten van 1000 liter, maar ook op onze kleine flesjes van 10 ml. Er wordt geen rekening gehouden met de dosering.

Je maakt gebruik van etherische olie voor je welzijn, en dat kan gerust. Zolang je weet wat je doet. Houd je daarom aan de richtlijnen en geniet van deze wondertjes uit de natuur.

We wijzen erop dat we met onze beschrijving van het product GEEN claims willen doen. Voor de volledigheid verwijzen we je naar onze Medische Disclaimer.

Tevens willen je conform Europese wetgeving wijzen op het volgende:

Selecteer een variant
Aantal

 63,30

Er zijn nog geen beoordelingen.

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9027 reviews.