Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Remedies

Remedies… Wat zijn dat eigenlijk?

De remedies van De Groene Linde zijn op intuïtie gemaakt met verschillende geurfrequenties, kristallen en codes. Het is energetisch geladen water en ze zijn ontwikkeld om je te helpen bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
Alle remedies hebben een positief effect op jou als mens en je spirituele wezen. Ze werken door op ieder niveau en in de diepste lagen van je zijn.

Ik kreeg in het verleden veel vragen of de Geurfrequenties die ik maak ook ingenomen mogen worden. Ik moet iedereen op het hart drukken dat dit niet de bedoeling is. De Groene Linde is geen voorstander van het oraal innemen van etherische olie. Waarom niet dat lees je hier. Dit kan alleen onder begeleiding van een gediplomeerde aromatherapeut. Maar door deze vraag is wel de wens ontstaan om frequenties te ontwikkelen die wél ingenomen mogen worden. In 2016 zijn de Remedies ontstaan en opgenomen in het assortiment.

Het is dus een frequentie zonder etherische olie en dus zonder geur. De vloeistof die je tot je neemt is opgeladen met verschillende etherische oliën, kristallen en codes.

Hoe de Remedies zijn ontstaan

Het heeft een tijd geduurd voor ik begreep hoe ik de Remedies moest creëren. Tot ik een droom kreeg waarin me werd uitgelegd hoe ik deze nieuwe frequenties moest maken. Omdat ik mijn dromen nooit negeer, heb ik gedaan wat me werd verteld.

Ik bleef in eerste instantie rondhangen in de gedachte dat ik één geurfrequentie zou gebruiken voor het maken van een remedie. Maar in mijn droom werd me uitgelegd dat ik meerdere geurfrequenties kon gaan gebruiken. 

Toen ik ging invoelen begon ik te begrijpen wat de bedoeling was. De thema’s van de remedies zijn uitingen van dieper liggende kernen. En om die kern te helen zijn er verschillende geurfrequenties die passend zijn.

[

Neem bijvoorbeeld het gebrek aan eigenliefde. Waar ligt dit nou aan? Ik heb gemerkt dat dit voor iedereen anders is. Ben je in je jeugd niet gehoord of verwaarloosd? Of komt het doordat je dit gevoel hebt meegenomen uit een vorig leven? Het kan ook zijn dat dit een Karmisch stuk is wat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Kortom; het gebrek aan eigenliefde kan verschillende oorzaken hebben. Daarom bestaat de remedie dan ook uit meerdere geurfrequenties om al deze dieper liggende oorzaken aan te pakken.

Er zijn verschillende tools gebruikt om de Remedies op te laden. Natuurlijk zijn de geurfrequenties een belangrijk onderdeel. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van kristallen en codes. 

Geurfrequenties

Zo ben ik voor alle remedies gaan invoelen welke geurfrequenties bij de thema’s resoneren. In sommige remedies zijn er wel 7 of 8 verschillende geurfrequenties verwerkt!

De geurfrequenties hebben hun energie afgegeven aan de drager van de remedies; water en alcohol. De mensen die werken met de geuren van De Groene Linde, weten dat de frequentie overdraagbaar is door het glas. Zo wordt de energie afgegeven aan de vloeistof. Er is geen etherische olie toegevoegd en daarom hebben de remedies geen geur en kan je deze met een gerust hart innemen.

De Remedies zijn dus allemaal geladen met de gekozen geurfrequenties, maar mijn droom ging verder…

Kristallen

Naast gebruik te maken van de geurfrequenties werd me ‘verteld’ dat ik ook de energie van de kristallen mocht gaan gebruiken bij het creëren van de remedies.

De kristallen hebben ook allemaal een eigen trilling ofwel frequentie. In de Stockbottles wordt ook de energie van verschillende kristallen verwerkt. 

Het was een heel karwei om voor 44 verschillende remedies de juiste kristallen te vinden en ze moesten ook nog eens door de hals van de fles passen!

Code

[

In mijn droom werd me ook verteld dat ik codes kon gaan maken en dat ik ondersteund zou worden in het maak proces. Ik vond dit in eerste instantie heel erg vreemd dat ik dit mocht gaan doen. Maar ik ben gaan zitten met een oude geo-driehoek en een passer van mijn zoon Tycho en ik ben gaan tekenen.

Tijdens het maken van de eerste code, eigenliefde, was ik zo verbaasd over wat er met me gebeurde. Tijdens het tekenen voelde ik de code al in mijn energie systeem zijn werk doen. Omdat ik totaal geen ervaring had met het maken van deze codes heb ik verschillende codes door lieve mensen uit mijn omgeving laten voelen. Ze vertelden me precies waar de code voor bedoeld was zonder het thema te weten!

Maar toen was het nog niet klaar….

Naast de remedies om in te nemen kreeg ik ook nog het gevoel dat er 5 verschillende remedie sprays moesten komen… In 5 verschillende thema’s heb ik meerdere remedies gecombineerd die nodig zijn om dit thema te ondersteunen. De sprays zijn dus geurloos, je maakt echt gebruik van de frequenties van de remedies. Sommige mensen vinden het prettiger om te sprayen dan een remedie in te nemen. En sommige mensen kunnen moeite hebben om de geur van een etherische olie te verdragen. De sprays zijn ook zeer krachtig!

Nu je weet hoe de remedies zijn ontstaan is het ook goed om te weten wat je er allemaal mee kan doen….

Dosering & gebruik

Je neemt de remedies oraal in. Het standaard advies is; 3 maal daags 3 druppels op vaste tijden.

Het kan zijn dat je een onplezierige ervaring hebt na het innemen van de remedie. Realiseer je wel dat de remedie die je nu gebruikt wel goed bij je werkt. Maar ik kan me voorstellen dat je liever niet met al te heftige gevoelens en emoties wordt geconfronteerd.
Je kan dan beter even stoppen met het innemen van de remedie en na twee dagen weer beginnen. Neem nu een lagere dosering in. Begin met 1 druppel drie maal daags. Dan verhoog je de dosis na 2 dagen naar 3 maal daags 2 druppels. Weer twee dagen later verhoog je de dosis naar 3 maal daags 3 druppels.

Soms is het nog te veel…

Als je het gevoel hebt dat 1 druppel ook nog te veel is dan kun je het volgende doen;  

Voeg 3 druppels toe aan 200 ml water, goed roeren en neem gedurende de dag steeds een slokje van het water. Je kan de concentratie verhogen tot je de druppels puur in kan gaan nemen. 

Hoe je de remedies nog meer kan gebruiken

Als de energie van de remedie toch nog te hevige reacties bij je oproept, dan kan je beginnen met het flesje bij je in de buurt te zetten. Of leg het in je bed als je gaat slapen. Hou het flesje vast wanneer je lekker op de bank zit.

Uitwendig

Lichamelijke klachten hebben soms een energetische oorsprong en sommige van die klachten kan je uitwendig gaan behandelen. Denk bijvoorbeeld aan lage rugpijn. Zoek uit welke remedie je kan helpen om daar vanaf te komen. Pendel bijvoorbeeld of gebruik een bio-tensor. Breng dan de remedie op de huid aan, op de plek waar je de pijn ervaart.

Testbuisjes

[

[

Het is ook mogelijk om de remedies uit te testen en de remedies die nodig zijn te verwerken in een testbuisje of frequentie hanger.
Je kan het testbuisje bij je dragen of in je kussensloop doen en erop gaan slapen.
De frequentie hanger is een leuk sieraad waar je een paar druppels remedie in kan doen en om je hals kunt hangen. Zo heb je de hele dag de frequentie van de remedie om je heen. Dit is vooral fijn als het bijvoorbeeld gaat om bescherming of reiniging.

Als de remedie niets meer voor je doet?

Als je merkt dat er niets meer gebeurd dan kan je de dosering verhogen. Neem dan in plaats van 3 keer per dag 3 druppels, 4 of 5 keer per dag een dosis.

Het kan ook zijn dat je door het proces heen bent. Sluit het flesje dan goed en zet het weg. Je kan de remedie ongeveer 9 maanden na opening goed houden. Misschien heb je over een tijdje weer even behoefte aan de remedie, dan kan je hem nog gebruiken.

Als je merkt dat je de remedie gaat vergeten, dat is voor mij ook een signaal dat je de remedie niet meer nodig hebt. Het is heel gek om te zeggen, maar in sommige gevallen kan dit na een paar dagen gebruiken al het geval zijn.

Het mengen van de verschillende Remedies

Het is mogelijk om de verschillende remedies met elkaar te mengen. Als je als therapeut bezig bent en je test voor je cliënt 3 verschillende remedies uit dan kan je daar een mix van maken. 

Dit is het stappenplan

  1. Test uit welke remedies je cliënt nodig heeft.
  2. Test uit hoeveel druppels er van iedere remedie nodig zijn.
  3. Voeg de druppels toe aan een flesje van 30 ml.
  4. Vul het flesje aan met gekookt of gedestilleerd water met een scheutje wodka of jenever om de mix te conserveren.
  5. Test uit hoe de remedie mix moet worden ingezet, dit kan je doen met behulp van de speciale pendelkaart.

De remedie testkit

Van de remedies hebben we ook een prachtige testkit gemaakt. Alle 44 remedies zijn hierin verwerkt. Je kan als therapeut heel fijn werken met deze testkit. Je kan dan namelijk heel makkelijk uittesten welke remedie jouw cliënt nodig heeft. Je kan de testbuisjes ook gebruiken om de frequentie in te lezen in een computerprogramma zoals bij de Asyra.

Als je de testkit privé gebruikt kan je op ieder moment uittesten welke combinatie remedies jij of je huisgenoten nodig hebben. Je neemt de remedies dan niet in, maar je maakt gebruik van de energie van de buisjes door ze bij je te dragen of in bed te leggen.

Remedie kaartenset

Een lang gekoesterde wens van mij… Een kaartenset van de remedies. Wij zijn er druk mee bezig geweest om deze wens in vervulling te laten gaan. En wat is de kaartenset prachtig en krachtig geworden! Met deze kaartenset kan je ook heel goed remedies uitkiezen op gevoel. Op de kaart staat de afbeelding van de code afgebeeld.

Maar ook in een praktijk kan je mensen op deze manier een remedie laten uitkiezen. Doe dit vooral op jouw manier!

Wij krijgen van veel mensen echt prachtige verhalen terug na het gebruik van de remedies. Ik hoop dat de remedies jou ook op weg kunnen helpen wanneer je deze nodig hebt!

Liefs Marianne

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9213 reviews.