Selecteer een optie

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Winkels

De afgelopen jaren is De Groene Linde door meerdere winkel-eigenaren benaderd om producten van De Groene Linde te mogen verkopen. Soms op verzoek van hun eigen klanten. Naast Nederland nu ook in België.

Niet alle winkels hebben hetzelfde assortiment. Sommige hebben “alles” van De Groene Linde, anderen verkopen alleen producten waarvoor zij in eerste instantie hebben gekozen.

We hebben inmiddels ruime ervaring met elkaar opgedaan en dat is zowel de klant, de winkelier en ons goed bevallen.

Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende bedrijven. Mocht je bij jou in de buurt een winkel hebben die jij passend vind bij ons aanbod van helende geurfrequenties, laat ons dat dan weten en we benaderen die betreffende winkelier. Wie weet zijn de producten van De Groene Linde dan ook bij jou in de buurt te krijgen.

Naast winkels waar de producten van De Groene Linde zijn te verkrijgen zijn er ook veel schoonheidsspecialisten, masseurs en aromatherapeuten die met de natuurzuivere oliën van De Groene Linde werken.

De waardering van degroenelinde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 4170 reviews.