Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

5D tijdperk en de geurfrequenties

Wij hebben een prachtige geurlijn speciaal voor het 5D tijdperk in ons assortiment. Maar vaak krijgen wij daar veel vragen over. Daarom willen wij jullie meer informatie geven over deze prachtige lijn en waarom deze is gecreëerd.

Op 21 december 2020 werd een belangrijke energiepoort geopend, de grote conjunctie van Saturnus en Jupiter. Deze nieuwe trilling wordt het 5D tijdperk genoemd. Veel mensen zitten of zaten met hun energie nog in de derde dimensie.

Wat is het 3D tijdperk

In de derde dimensie speelt vooral de tijd een grote rol. Gisteren, vandaag, morgen…. Alles heeft z’n tijd nodig. Ook nieuwe ideeën, grote stappen. We plakken overal een tijdspanne aan. Ook het manifesteren moet op het juiste moment. Maar de enige tijd die is, is NU!

Door ‘fouten’ te maken, soms verkeerde keuzes te maken, hebben wij heel veel geleerd over deze wereld. We hebben geleerd over de zuiverheid van mensen, de waarheid en maken keuzes gebaseerd op ons pijnlijke verleden. De keuzes die je maakt maak je vooral om te overleven. Het overlevingsinstinct speelt een grote rol. Zo maken veel mensen keuzes gebaseerd op angsten. Angst wat er komen gaat, angst wat er is geweest. Veel mensen in de derde dimensie hebben een grote angst voor de dood.

Ook maken wij in de derde dimensie veel gebruik van het hoofd. Keuzes maken wij vanuit het hoofd en niet vanuit het hart. Wij zijn ons niet bewust dat ons hart, onze ziel en onze intuïtie vele malen wijzer zijn dan het hoofd. Het stemmetje in ons hoofd, ons ego, is onze identiteit. Het 5D tijdperk maakt hier een einde aan. Wij zijn niet ons ego, er is ook nog een wereld buiten onszelf! Mensen in het 3D tijdperk kunnen soms wel de overtuiging hebben van ‘ik tegen de rest’. Mensen kunnen vaak de calimero houding aannemen. ‘Waarom overkomt mij dit nou altijd?’ Jij bent zelf de schepper van jouw werkelijkheid dus…. Als jij het gevoel hebt dat jou altijd alles overkomt, dan gebeurd dit ook standaard!

Ook zoeken veel mensen antwoorden buiten zichzelf. Mensen verliezen zich in het doen van cursussen en workshops. Alles om zich maar te voeden met informatie die je eigenlijk al weet! Als je maar gaat voelen!

Wij hebben meerdere levens mee mogen maken en in al deze levens zijn wij gegroeid zodat wij nu dit tijdperk in kunnen gaan. Wij zullen bewust zijn, liefdevol en krachtig genoeg om dit uit te dragen naar onze medemensen.

Overgang naar het 5D tijdperk

Bewustwording komt van binnenuit, uit jezelf. Wanneer je het ego gaat zien zoals deze echt is, dus niet jouw ware zijn, ga je de wereld ook anders zien. Het is niet langer ‘ik tegen de rest’ maar ‘wij zijn allen één!” Deze verbinding zorgt voor mooie initiatieven en voor liefdevolle banden tussen mensen. Mensen nemen eigen verantwoordelijkheid voor hun leven en hebben respect voor ieders eigen keuzes en spirituele groei. Je wordt je bewust dat iedereen zijn of haar eigen pad bewandeld en iedereen in de ware zijn gelijk is. Wij zijn allemaal prachtige en spirituele wezens die allemaal hier op aarde zijn om te leren.

In de vijfde dimensie heb jij al veel negatieve ervaringen uit het verleden geheeld. Je bent je bewust van deze pijnen uit het verleden en laat het met jouw licht verdwijnen. Het licht, de frequentie, is jouw nieuwe bewustzijn. De negatieve ervaringen, donkere plekjes in jouw energie, worden door jouw licht aangeraakt en dit zorgt voor een schoonmaak proces. Pijn uit het verleden of traumatische gebeurtenissen zijn onbewuste delen in jouw energie. Door jouw bewustzijn van het NU ruim je dit op.

Door je bewust te verbinden met het licht, het goddelijke of de bron (wat voor jou goed voelt) ga je in jouw kracht staan. Niet langer leef je in angst, heb je geen direct oordeel over een ander en heb je geen last meer van de wervelwind van oorlogen en geweld om ons heen. Je bent aanwezig in het veld van liefde en licht en van het hoger bewustzijn.

Ondersteuning tijdens dit proces

Het klinkt allemaal zo mooi, maar het is toch knap lastig om in die 5de dimensie te blijven met alle input van de buitenwereld. Laat je ondersteunen door onze 5D geurfrequenties om zo bewust met dit proces bezig te zijn. Ook kan het je ondersteunen wanneer je het gevoel hebt alleen te staan in deze wereld. Wanneer je de derde dimensie al bent ontstegen is het soms lastig om je staande te houden. Je kan er verdrietig en gefrustreerd van worden… En dan zit je weer in de derde dimensie….

De overgang is niet ‘opeens’ daar! Het zijn korte momenten in het begin. Je merkt dat je steeds langer in die momenten kan leven, je bent je bewust van het Hier en Nu en voelt liefde voor iedereen om je heen. Je kan met liefde en compassie kijken naar de weg die een ieder loopt. Om ervoor te zorgen dat je deze momenten vaker en ook langer vast kan houden kan jij de geurfrequenties van de 5D lijn inzetten.

De geuren

Awakening

Ben jij je steeds meer bewust dat het leven ‘anders’ kan zijn maar weet je niet zo goed hoe? Heb je het gevoel dat je in een soort sluier bewustzijnsstaat leeft? Heb je vage klachten zoals slaap problemen, onrust, slechte concentratie? De Awakening kan het proces van ‘wakker worden’ verzachten en ondersteunen.

Blue Print

Jouw DNA heeft een oorspronkelijk plan maar is in de loop van de eeuwen vervuilt geraakt. Door traumatische ervaringen, gebeurtenissen en (familie) karmische stukken. Laat deze vervuiling en trauma’s los zodat je jouw persoonlijke frequentie kunt verhogen.

Boundaries

Heb jij last van lagere trillingen om je heen? Ben jij einde dag moe en uitgeput? Heb jij moeite met jouw grenzen aangeven bij mensen of maken mensen misbruik van jou? Bewaak jouw energetische grenzen met deze beschermende geurfrequentie.

Compassion

In het 5D tijdperk draait alles om liefde. Liefde om je te verbinden met je omgeving, de wereld en met jezelf. Vooral dat laatste is de sleutel tot transformatie, compassie naar jezelf. Met de geurfrequentie Compassion lukt het je om je hart open te stellen voor de ander maar ook naar jezelf toe.

Cosmic Source

Verbinding met de kosmische bron, de hoogste vorm van liefde. De trilling van deze geurfrequentie zet je aura onmiddellijk in het licht, de trilling wordt verhoogd en je voelt dat de zwaarte van je afvalt en alles gaat makkelijker. Ook de mensen om je heen zullen merken dat je anders bent, je reageert milder en liefdevoller.

Creative Power

Door je zonder aarzeling over te geven aan de trilling van de vijfde dimensie ontwikkel je een vertrouwen dat er genoeg is voor iedereen. Je kunt zonder angst en vol overgave in het leven staan. Je zend krachtige energetische golven de kosmos in waardoor dat wat je wilt bereiken wordt gerealiseerd. Voor wat meer vertrouwen hierin kan je deze fijne geurfrequentie inzetten.

Earth Matrix

De aarde heeft een energetisch net om zich heen, dit ligt als een deken om de aarde heen. Hiermee kun je je verbinden. Het is een bijzondere ervaring om te merken dat je je werkelijk thuis mag voelen, hier op aarde en het leven. Het is een stabiele energie en geeft heel veel kracht maar ook stilte. Het is het gevoel van thuiskomen, dat je hier mag zijn en dat je er toe doet.

Power of Now

Leven in het hier en nu… Helemaal vrij van belemmeringen en toekomst verwachtingen. Je ziet geen beren op de weg en er zijn geen redenen om zaken niet aan te pakken.
Het hier en nu helpt je innerlijk stil te worden en zo naar je hart te luisteren. Vanuit deze innerlijke stilte kan je levenspad zichtbaar worden en inspiratie ontstaan.

Transfiguration

Door met Transfiguration te werken worden je kanalen opengezet voor het licht en liefde. Je hele wezen gaat zich vernieuwen tot op celniveau, zelfs tot op DNA niveau. Je kunt nu het licht naar binnen laten stromen en zo je frequentie verhogen. Liefde is de hoogste frequentie en zal alle lagere frequenties doen verdwijnen.

Transition

Laat het hoofd en het hart samenwerken en luister dan vooral met je hoofd naar je hart 😉 Onderbewust weet jij, je ziel, je gidsen wat goed voor je is en dat kan je voelen in je hart en als het niet goed voor je is dan ook!

Trinity

De verbinding tussen lichaam ziel en geest. De drie-eenheid die je bent, in totale verbinding. Breng jezelf weer in lijn en kom op die manier weer in contact met jezelf en de bron.

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 8638 reviews.