Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Breathe olie kopen

Breathe olie kopen is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar verlichting van ademhalingsproblemen. Bij De Groene Linde bieden we hoogwaardige producten aan die je welzijn ondersteunen, waaronder deze effectieve breathe olie. Deze olie helpt je om weer vrij te ademen en kan vanaf acht jaar gebruikt worden.


Gratis verzending vanaf €30,-
Voor 13u00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Gericht advies bij klachten

Ontdek de kracht van breathe olie met onze zorgvuldig geselecteerde formule!

Breathe olie kopen om weer vrij te ademen

Bij ons kan je breathe olie kopen die speciaal is samengesteld uit diverse oliën, zoals pepermuntolie, akkermuntolie en rozemarijnolie. Deze krachtige blend helpt om je luchtwegen te verzachten en zorgt ervoor dat je weer vrij kan ademen. Druppel wat olie in een diffuser met voldoende water, of breng een paar druppeltjes aan op een geursteen of wattenschijfje en plaats deze naast je bed. Voor extra gemak is deze etherische olie ook verkrijgbaar in een roll-on variant, perfect om mee te nemen in je tas en te gebruiken wanneer je maar wilt.

  • Bekijk bestel de olie bij ons

    Als je besluit om breathe olie te kopen, ben je zeker van een product met diverse enkelvoudige oliën die je helpen om weer vrij te ademen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog je favoriete producten. Naast deze breathe olie, bieden we ook andere natuurzuivere producten aan, zoals de remediespray.

    Onze All Day Blends

    Heerlijk, een geurlijn speciaal voor dagelijks een lekker geurtje in huis! Deze blends zijn echt geweldig om in de diffuser aan te zetten om een fijne sfeer in huis te halen.

    Bekijken
    De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9713 reviews.