Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Aromatherapie

Bij familiebedrijf De Groene Linde kan je etherische olie aanschaffen om te gebruiken bij aromatherapie. Ons bedrijf is sinds 2007 actief op de consumenten- en zakelijke markt. Wij maken verschillende unieke mengsels van natuurzuivere etherische oliën, te gebruiken bij aromatherapie rondom diverse levensthema’s. De verschillende energetische toepassingen van het natuurproduct etherische staat hierbij voorop. Als groothandel verkopen wij ook essentiële olie aan therapeuten, masseurs en de detailhandel in Nederland en België.


Gratis verzending vanaf 30,-
Voor 13:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gericht advies bij klachten

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te
contacteren!

Etherische olie toepassen bij aromatherapie

Etherische olie wordt ook wel essentiële of aromatische olie genoemd. Dit is een natuurproduct dat onder andere gevormd wordt door invloed van de zon en ligt wordt opgeslagen in de holtes en kanaaltjes in de plant. Etherische olie gebruiken bij aromatherapie heeft diverse voordelen. Het kan onder meer de kwaliteit van je huis, werkkamer of anders verbeteren. Hiervoor kan je een geurverspreider gebruiken. Essentiële olie is een natuurproduct. Dit zorgt ervoor dat je dit altijd gebruikt.

Wij bieden je een ruim aanbod aan

In onze webshop vind je zeker 75 verschillende etherische oliën. Daarnaast kan je op verzoek unieke blends laten maken die  ongemakken op lichamelijk en geestelijk vlak verlichten. Deze geurfrequenties hebben een werking op energetische aspecten. De eventuele disbalans wordt door dit natuurproduct aangevuld. Ook als zakelijke klant zit je bij ons goed. Wij bieden je namelijk een uitgebreid assortiment aan van 100% natuurzuivere etherische olie.

Bekijk alle verschillende essentiële oliën

Naast dat je etherische olie kan kopen voor aromatherapie bij mensen, bieden wij ook een assortiment aan die je kan toepassen bij dieren. Heb je interesse in ons uitgebreide assortiment en wil je graag meer weten over onze etherische oliën? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop en ontdek de verschillende geurlijnen. Heb je vragen of zou je meer informatie willen ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 072-5318860.

Nieuw: de Kinderbox!

Een prachtige startbox met verschillende producten speciaal voor kinderen.

Bekijk product

De waardering van degroenelinde.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 7788 reviews.