Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Aromatherapie

Bij familiebedrijf De Groene Linde kan je etherische olie aanschaffen om te gebruiken bij aromatherapie. Ons bedrijf is sinds 2007 actief op de consumenten- en zakelijke markt. Wij maken verschillende unieke mengsels van natuurzuivere etherische oliën, te gebruiken bij aromatherapie rondom diverse levensthema’s. De verschillende energetische toepassingen van het natuurproduct etherische staat hierbij voorop.


Gratis verzending vanaf 30,-
Voor 13:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gericht advies bij klachten

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te
contacteren!

Etherische olie toepassen bij aromatherapie

Essentiele oliën zijn natuurzuiver en worden gedestilleerd uit verschillende delen van de plant, zoals de bloesem, vruchten, de schil, vruchten, bomen of de schors. Etherische olie gebruiken bij aromatherapie heeft diverse voordelen. Los van inzet bij mensen en/of dieren kan het ook ondermeer de energetische waarde van je huis, werkkamer of bedrijfsruimte verbeteren. Voor dit laatste kan je een geurverspreider gebruiken.

 • Wij bieden je een ruim aanbod aan

  In onze webshop vind je zeker 75 verschillende oliën. Daarnaast kan je op verzoek unieke blends laten maken die ongemakken op lichamelijk en geestelijk vlak verlichten. Deze geurfrequenties hebben een werking op energetische aspecten. De eventuele disbalans wordt door dit natuurproduct aangevuld. Ook als zakelijke klant zit je bij ons goed. Als groothandel verkopen wij ook oliën aan therapeuten, masseurs en de detailhandel in Nederland en België.

  Bekijk alle verschillende oliën

  Naast dat je etherische olie kan kopen voor aromatherapie bij mensen, bieden wij ook een assortiment aan die je kan toepassen bij dieren. Heb je interesse in ons uitgebreide assortiment en wil je graag meer weten over onze etherische oliën? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop en ontdek de verschillende geurlijnen. Ook als zakelijke klant zit je goed bij ons voor etherische olie voor aromatherapie.

  kraampakket pagina foto

  Kraampakket Welcome Little One

  Een prachtig cadeaupakket om te geven tijdens de kraamtijd.

  Bekijk product

  De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9427 reviews.