Selecteer een aantal

Selecteer een variant

Stuur mij een e-mail

Selecteer hieronder een optie en vul je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail wanneer het product weer op voorraad is.

Selecteer een optie

Vul je e-mailadres in

Het product is toegevoegd aan de verlanglijst

Naar verlanglijsten
Laden...

Informatie zakelijke klant

Hoi, we zien dat je een bedrijfsnaam invoert maar geen zakelijk account hebt bij ons. Doe je een bestelling voor je bedrijf of praktijk? Eventueel is het interessant voor je om een zakelijk account aan te vragen bij ons.

Meer informatie?
Graag ontvangen we een mailtje met informatie over hoe jij de producten gebruikt voor je bedrijf. Je kan mailen naar zakelijk@degroenelinde.nl.
Groetjes, Audrey en Rico.

Crystal grids

Het leggen van een Kristal grid is een krachtige manier om de energie te focussen. Door de energie te focussen kan je een intentie naar je toe trekken of een krachtplek in huis creëeren. Maar je kunt ook de energie van de plek waar het grid staat reinigen en/ of opladen. Wij hebben een aantal mooie grids samengesteld zodat je direct aan de slag kan!

Metatron’s Cube op het onderbord

Wij hebben gekozen om het grid te leggen op een houten onderbord met een patroon van Metatron’s Cube. Dit is een sterk energetisch symbool en is een complex heilig geometrisch object, dat afgeleid is van de eeuwen oude “Flower of Life”. Metatron’s Cube of kubus is een 3D-symbool dat bestaat uit bollen, kubussen en een Merkaba-ster. Het geometrische patroon van de kubus van Metatron staat bekend als de blauwdruk van het universum. Er zijn veel geometrische vormen in Metatron’s kubus die als heilig worden beschouwd en ook symbolen van bescherming over de hele wereld. Het symboliseert vuur en de perfecte balans tussen mannelijke en de vrouwelijke energie.

Deze vorm is vernoemd naar de Aartsengel Metatron die staat voor inzicht en kennis. Hij kan je helpen om orde te scheppen in je drukke leven en je laten zien waar jouw prioriteiten liggen. Hij is de engel van licht en wijsheid en verbind ons met de kracht van liefde.

De grids

De startset bestaat uit het onderbord en 6 Bergkristal puntjes. Op het onderbord leg je een kristallen grid neer. Je legt op de buitenste ring de 6 Bergkristal-punten waar de lijnen elkaar kruizen. Je kan de punten naar binnen richten om de energie te concentreren om een kristal of andere voorwerpen op te laden, bijvoorbeeld een fles water. Wanneer je de punten naar buiten richt zal de energie zich naar buiten verspreiden en zal het de ruimte opvullen met de energie. De thema kristallen leg je op de binnenring en het centrum. De thema’s zijn los verkrijgbaar zodat je op een eenvoudige manier de intentie van je grid kunt vervangen.

De thema’s van de grids

Clarity met Bergkristal en ruwe Bergkristal

Dit grid staat voor reiniging en verheldering. Het is bedoeld om de ruimte waarin het grid staat te reinigen, maar ook om jouw energiesysteem te reinigen. Ga er maar eens bij staan! Heel bijzonder. Verheldering van geest dus een goed grid om neer te zetten op een werkplek of een plek waar gestudeerd wordt. Als je bezig bent om je spiritueel te ontwikkelen zal dit grid ervoor zorgen dat je heldere inzichten ontvangt, dat je ze herkent en dat je er naar gaat handelen. Kortom een heerlijke krachtplek met vele doeleinden.

Harmony met Amethist en grove Rozenkwarts

Deze combinatie stenen staat ook wel bekend als de Gouden Driehoek. Dit is een zeer krachtige eenheid die staat voor rust en harmonie. Super fijn om deze grid in de huiskamer neer te leggen wanneer je met veel personen in huis woont.

Angel Love met Rozenkwarts en grove Dumortieriet

Dit is een heerlijk zacht en liefdevol grid. De energie werkt helend en troostend, zoals de engelen zijn. Als je in een verdrietige fase zit zal dit grid je met warmte omhullen.
Dit grid is ook heel fijn als je met de engelen werkt, in een praktijk maar ook gewoon thuis. Roep de engelen aan om je te ondersteunen met waar je mee bezig bent. Ze zijn altijd bereid je te helpen met wat dan ook!

Abundance met Groene Aventurijn en Citrien

Welzijn en overvloed zijn thema’s die veel mensen aanspreekt en nodig hebben. Door dit grid in je huis te zetten bevestig je de intentie om al het goeds naar binnen te trekken. Dit kan wel inhouden dat je in een persoonlijk proces terecht komt. Want, ben je in staat om overvloed te aanvaarden of zijn er innerlijke gedachten en gevoelens die dit tegen kunnen houden? Door het grid Abundance in huis te zetten zal je merken dat het aanvaarden van welzijn en overvloed jouw kant op kan komen. Sta open om te ontvangen en wees dankbaar.

Radiation met Amazoniet en grove Zwarte Toermalijn

Dit grid kan worden gebruikt als je last hebt van de staling van Wifi, routers en andere apparaten die straling afgeven. Zet het grid neer op de plek waar je veel verblijft of bijvoorbeeld naast je computer. Het gaat hier om de bescherming van je eigen energieveld. Het grid zal de straling niet weghalen maar jouw energiesysteem goed beschermen tegen de straling.

HSP met Tijgeroog en grove Rookkwarts

Dit grid is speciaal voor mensen die heel gevoelig zijn en vol zitten met prikkels van de dag. De energie van dit grid zorgt ervoor dat je je energieveld reinigt en dat je kalmeert. Het is een fijn grid om in een woonkamer te zetten waar meer mensen leven die hooggevoelig zijn. De spanningen glijden van je af en je voelt je snel weer ontspannen en je komt dichter bij jezelf.

Awakening met Amethist en grove Borniet

Dit is het grid wat je kiest als je bezig bent met spiritueel te ontwaken. In deze tijd zijn er veel mensen die zich spiritueel aan het bekwamen zijn. Intuïtie wordt sterker en je kunt er niet meer omheen. De impulsen die je ontvangt worden steeds krachtiger en achteraf zal je moeten beamen dat je het zag aankomen. Om nu zekerder te worden, de seintjes op te merken en ze serieus leren te nemen, vertrouwen te krijgen wat je diep van binnen voelt… daar is dit grid een goede ondersteuning voor.

Grounding met Rode Jaspis en grove Carneool

Om de energie te gronden. Hierdoor voelt de ruimte stabiel en veilig. Overtollige energie verdwijnt in de aarde en de ruimte voelt rustig en in balans.

De waardering van degroenelinde.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 9409 reviews.