De remedies zijn opgebouwd uit een combinaties van verschillende geurfrequenties, kristallen, codes, water, alcohol en de frequenties van stemvorken. Dit product is energetische geladen en is ontwikkeld om je te ondersteunen tijdens persoonlijke processen.

Verschillende niveau’s in gebruik

De remedies zijn onderverdeeld in 4 groepen te weten:

Alle remedies van iedere groep hebben een zelfde werking, echter gebeurt dit telkens op een ander niveau. In welk niveau je healing nodig hebt hangt af van waar de blokkade is opgeslagen. Door de remedies uit te testen kun je ontdekken welke remedie je nodig hebt.

Wat ze doen en nog veel meer

  • Remedies zuiveren in alle lagen van je bewustzijn. Blokkades, overtuigingen en vaak onbewust meegenomen trauma’s uit vorige levens worden verwijderd.
  • Door vastgelopen emoties, beschermend- en/of passief gedrag wordt je belemmerd in een gezonde energiestroom. Deze blokkades worden verwerkt en de energie kan weer stromen. Wat activiteit tot gevolg heeft.
  • Daarbij ondersteunen ze. Ze geven je de will-power, moed en liefde om de uitdagingen die voor je liggen te zien als lessen en ze aan te gaan. Je krijgt heldere inzichten die helpen om te transformeren.
  • Ze werken rustgevend en geven je een heldere geest. Remedies actieveren je hoger bewustzijn en brengen emoties en je gemoed in evenwicht. Ze beschermen.
  • Oude energie, gebeurtenissen, belastende vloeken, geloftes, beloftes uit dit en vorige levens, symbolen en contracten die niet meer nodig zijn. Hierdoor kun je vrij zijn en je kunt nieuwe keuzes maken waar je gelukkig van wordt. Ze verwerken.

Gebruik remedies

  • Neem 3 druppels op gezette tijden in. Doe dit drie keer per dag en altijd in een schone mond. Eet van te voren dus niets en wacht een half uur na inname met eten of drinken. Zo kan de frequentie goed worden opgenomen. Dit gebeurt in de mondslijmvliezen. Laat de druppels ook even bewust door je mond gaan. Je kunt je bewust worden dat er iets in je energieveld gebeurt.
  • Doe 1 druppel op de binnenkant van je pols. Deze plek is bijzonder geschikt om de frequentie tot je te nemen. Of onder je voet, op de solar plexus plek in het midden van je voet.
  • Bij lichamelijk ongemak, bijvoorbeeld lage rugpijn, of pijn in 1 van je chakra’s verwerk de remedie in een massage olie, eventueel samen met een geschikte geurfrequentie. Ook kun je de remedie puur aanbrengen. Let op! er is alcohol in verwerkt dus het kan wat prikken.
  • Druppel wat remedie in een testbuisje en draag dit bij je gedurende de dag. De energie van de remedie komt door het glas van het buisje heen en zal zo in je energie systeem komen.

Ook heel goed toepasbaar bij jonge kinderen. Leg het buisje in het bedje onder het hoeslakentje.

Wat je nog meer wilt weten

Vaak wordt er gedacht dat je beter of sneller effect hebt als je meer druppels of vaker de remedies gebruikt. Dit is een fabeltje. De energetische prikkel wordt krachtiger door de remedies op gezette tijden in te nemen. De frequentie van de remedie zal als eerste de cellen van het lichaam beïnvloeden, om vervolgens in onze energiebanen, de meridianen, terecht te komen. Vervolgens de chakra’s en dan in ons bewustzijn. Daar worden we bewust van de emoties, gedrag of persoonlijkheidsstructuren e.d. Zo kom je uiteindelijk in een staat van zuiver Zijn en kan je alles wat je hier op aarde komt doen verwezenlijken.

Als je merkt dat je hel heftig reageert op de standaad dosis van 3 druppels, 3 keer per dag. Begin dan met 1 druppel 3 keer per dag en bouw dit rustig op. Ook kan je met 1 druppel per dag beginnen en van daaruit opbouwen.

Gebruik Remedie sprays

Krachtige Energy spray!

De remedies zijn nu een aantal jaar in mijn leven en ondertussen zijn er vele verhalen mijn kant opgekomen hoe effectief de remedies werken. Prachtige, inspirerende en emotionele verhalen zijn terug gekomen van mensen die de remedies gebruiken. De remedies zijn in eerste instantie bedoeld om in te nemen maar gaande weg heb ik gemerkt dat het om je heen spuiten van de remedies ook heel krachtig werkt.

Er zijn nu 5 verschillende thema’s in sprays te verkrijgen. Iedere spray bevat 4 of meer verschillende remedies die verband houden met het thema.

De spray’s kun je naast elkaar gebruiken en op ieder moment dat je het nodig hebt. Spray over je heen en blijf even staan om de nevel helemaal op te nemen.
Je kunt de spray niet innemen!!